Retourneren

 Retourneren

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.
Wanneer wij het product in goede orde hebben ontvangen krijg je van ons het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten retour. De kosten voor het terugsturen van jouw thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Wanneer je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht dient het product met toebehoren en in de originele staat + verpakking teruggestuurd te worden naar deDump.nl. Om hiervan gebruik te maken kun je met ons contact opnemen via de mail: info@dedump.nl

Uitzonderingen Retourneren

  • Diensten waarvan de uitvoering, met instemming van de consument, is begonnen voor de termijn van zeven werkdagen.
  • Goederen of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt, waarop de leverancier geen invloed heeft.
  • Goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben en bijzondere bestellingen (bijvoorbeeld specifieke reserve onderdelen).
  • Voor goederen of diensten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, bijvoorbeeld i.v.m. hygiëne of die snel kunnen bederven of verouderen.
  • Batterijen en acu’s, audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 Identiteit ondernemer

deDump.nl

Adres:
Klokhuislaan 209
9201 JD Drachten (Friesland)

(Dit is ons postadres)

Tel: 06 40359415 (Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn graag even appen of mailen)

E-mail: info@dedump.nl

KVK-nummer:  72213795
BTW-nummer: NL859032644B01
Bankrekening nmr: NL25 RABO 0332 0313 81